top of page

Over MTB Equestrian

MTB Leren Halster Cob
Foto met Leren Halster maat cob

Welkom bij MTB Equestrian, waar passie voor paarden de kern vormt van ons verhaal. Oorspronkelijk gestart als een lederwaren bedrijf met een specialisatie in tassen, hebben we ons pad verlegd naar de wereld van de paardensport en zo is More Than Bags geboren.

Bij MTB Equestrian geloven we in de kracht van kwaliteit en toewijding. Onze producten zijn doordrenkt met liefde voor paarden en een enorme passie voor de paardensport. We begrijpen dat elke ruiter en hun paard uniek zijn, en daarom streven we ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren die perfect aansluiten bij de behoeften van zowel ruiter als paard.

Kwaliteit staat voorop in alles wat we doen. We zijn vastbesloten om alleen het beste te bieden, omdat elk beest het verdient om omringd te zijn door producten die zowel functioneel als duurzaam zijn. Ons streven naar excellentie vertaalt zich naar een zorgvuldige selectie van materialen en een toegewijd vakmanschap in elk product dat de naam MTB Equestrian draagt.

Bij MTB Equestrian geloven we ook in eerlijkheid. Wij streven ernaar om hoogwaardige producten aan te bieden tegen eerlijke prijzen, omdat we vinden dat kwaliteit toegankelijk moet zijn voor iedereen die de liefde voor paarden deelt.

bottom of page